Πραγματοποίησε την ευχή σου με την WIND!
FAQ’s

1. Ποια είναι η διάρκεια του διαγωνισμού;

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 06 Ιουλίου 2010 στις 12:00:00 και λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:59:59. Η συνολική διάρκεια του διαγωνισμού είναι 77 ημέρες!

2. Ποιοι συνδρομητές μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό;

Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό μόνο αν είστε συνδρομητής καρτοκινητής WIND, εάν δεν είστε συνδρομητής ήδη, μπορείτε να το διορθώσετε! Ένα κατάστημα Wind βρίσκετε πολύ κοντά σας!

3. Πως συμμετέχω στο διαγωνισμό?

Βήμα 1: Στείλτε τη λέξη « Ευχή» στο 54400.
Ως απάντηση θα λάβετε ένα μήνυμα καλωσορίσματος

Βήμα 2: Θα λάβετε ένα ενημερωτικό μήνυμα για το πώς μπορείτε να παραλάβετε το wallpaper που αγοράσατε και μια ερώτηση με δύο επιλογές απάντησης.

Βήμα 3: Στείλτε με SMS 1 ή 2 ανάλογα ποια απάντηση πιστεύετε ότι είναι η σωστή. Θα λάβετε ένα απαντητικό μήνυμα που θα σας ενημερώνει αν η απάντηση που δώσατε είναι η σωστή. Μία νέα ερώτηση ακολουθεί.

4. Ποιο είναι το κόστος του μηνύματος που στέλνω στον διαγωνισμό;

0,99€ ανά μήνυμα στο 54400(συμπερ. του ΦΠΑ).

5. Χρεώνομαι για τα μηνύματα που λαμβάνω από τον διαγωνισμό;

Όχι ! Χρεώνεσαι μόνο για τα μηνύματα που στέλνεις στον διαγωνισμό.

6. Τι κερδίζω με κάθε μήνυμα που αποστέλλω στο 54400;

Με κάθε μήνυμα στο 54400 μπορείτε να επισκέπτεστε κάθε φορά την ειδική ιστοσελίδα του διαγωνισμού (http://summerwishes.wind.com.gr) μέσω του δικτυακού τόπου της WIND (http://www.wind.com.gr) ή για να κατεβάζετε στο κινητό σας το wallpaper που έχετε αγοράσει. Επιπλέον κερδίζετε 20 πόντους με κάθε αποστολή μηνύματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διεκδικήσετε κάποιο από τα δώρα.

7. Πόσα wallpaper μπορώ να κατεβάσω;

Με κάθε μήνυμα που στέλνετε μπορείτε να κατεβάσετε ένα wallpaper. Περισσότερα μηνύματα περισσότερα wallpaper!

8. Ποια είναι τα δώρα;

Από 6/7/2010 έως και 3/9/2010

Κάθε μέρα ένας από τους διαγωνιζόμενους μπορεί να κερδίσει μια δωροκάρτα αξίας 500 ευρώ για ψώνια σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Κάθε βδομάδα ένας από τους διαγωνιζόμενους μπορεί να κερδίσει μια δωροκάρτα αξίας 5000 ευρώ για ψώνια σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Στιγμιαία δώρα - Σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να διεκδικήσουν και να κερδίσουν κάποιο από τα παρακάτω δώρα:

  • Κινητά τηλέφωνα
  • Τηλεοράσεις HD

Από 4/9/2010 έως και 20/9/2010

Κάθε μέρα ένας από τους διαγωνιζόμενους μπορεί να κερδίσει μια δωροκάρτα αξίας 1000 ευρώ για ψώνια σε οποιοδήποτε κατάστημα.

9. Πόσα δώρα δίνει συνολικά ο διαγωνισμός;

Συνολικά τα δώρα του διαγωνισμού είναι 107! 68 καθημερινά, 9 εβδομαδιαία, 30 στιγμιαία δώρα.

10. Μπορεί ο νικητής μιας κατηγορίας δώρου να είναι νικητής της ίδιας κατηγορίας;

Όχι οι νικητές μιας κατηγορίας δώρου ( στιγμιαίου, καθημερινού ή εβδομαδιαίου) δεν μπορούν να είναι ξανά νικητές της ίδιας κατηγορίας, αλλά μπορούν να διεκδικήσουν ένα από τα δώρα μιας άλλης κατηγορίας.

11. Πότε και πώς παραλαμβάνω το δώρο μου?

Όλα τα δώρα θα δοθούν 60 ημέρες μετά το πέρας του διαγωνισμού. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για το που μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συνδρομητές να είναι ταυτοποιημένοι ή να ταυτοποιηθούν σε ένα κατάστημα WIND για να παραλάβουν τα δώρα τους μέσα σε χρονικό διάστημα 15 εργάσιμων ημερών.

12. Μπορώ να ανταλλάξω τα δώρα με κάποια άλλα;

Όχι. Τα δώρα είναι μη ανταλλάξιμα.

13. Τι δικαιολογητικά απαιτούνται για να παραλάβω τα δώρα;

Για την παραλαβή των δώρων απαιτείται η εκπλήρωση όλων των εκκρεμοτήτων του πελάτη απέναντι στην εταιρεία. Σε περίπτωση που κάποιος είναι νικητής του ημερήσιου ή εβδομαδιαίου ή στιγμιαίου δώρου απαιτούνται

  • Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο.
  • Η κάρτα sim με την οποία έλαβε μέρος στο διαγωνισμό.

14. Πως μπορώ να διεκδικήσω κάποιο από τα στιγμιαία δώρα;

Κάποιες μέρες κατά την διάρκεια του διαγωνισμού οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν επιπλέον του καθημερινού δώρου και εβδομαδιαίου δώρο κάποιο στιγμιαίο δώρο, ένα κινητό ή μία τηλεόραση.

Ένας διαγωνιζόμενος θα μπορεί να διεκδικήσει πχ το κινητό που θα δίνεται εκείνη την ημέρα σε περίπτωση που έχει αποστείλει περισσότερα από 3 μηνύματα την συγκεκριμένη ημέρα. Ο διαγωνιζόμενος στην περίπτωση αυτή θα είναι επιλέξιμος για την κλήρωση με τους πόντους που έχει συγκεντρώσει μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ο διαγωνιζόμενος θα μπορεί να διεκδικήσει πχ την τηλεόραση που θα δίνεται εκείνη την ημέρα με βάση τους πόντους που έχει συγκεντρώσει. Ο διαγωνιζόμενος που θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους την συγκεκριμένη ημέρα θα είναι και ο νικητής της τηλεόρασης.

15. Πως μπορώ να διεκδικήσω κάποιο από τα καθημερινά δώρα;

Κάθε μέρα ένας τυχερός μπορεί να διεκδικήσει το δώρο της ημέρας. Για να διεκδικήσει κάποιος διαγωνιζόμενος το καθημερινό δώρο θα πρέπει να στείλει έναν τουλάχιστον μήνυμα την συγκεκριμένη ημέρα. Με το μήνυμα αυτό θα μπει στην κλήρωση για το δώρο της ημέρας, διεκδικώντας το με όλους τους πόντους που έχει μαζέψει μέχρι το τέλος της συγκεκριμένης ημέρας.

16. Πως μπορώ να διεκδικήσω κάποιο από τα εβδομαδιαία δώρα;

Κάθε βδομάδα ένας τυχερός μπορεί να διεκδικήσει το δώρο της εβδομάδας. Για να διεκδικήσει κάποιος διαγωνιζόμενος το εβδομαδιαίο δώρο θα πρέπει να στείλει έναν τουλάχιστον μήνυμα την συγκεκριμένη εβδομάδα. Με το μήνυμα αυτό θα μπει στην κλήρωση για το δώρο της εβδομάδας, διεκδικώντας το με όλους τους πόντους που έχει μαζέψει μέχρι το τέλος της συγκεκριμένης εβδομάδας. Επιπλέον από 4/9/2010 και κάθε Σάββατο μέχρι και 18/9/2010 ο παίχτης που θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους την συγκεκριμένη ημέρα, θα είναι και ο νικητής της δωροκάρτας των 1000€.

17. Πως μπορώ να ενημερωθώ για τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει μέχρι εκείνη την στιγμή φαίνονται σε κάθε μήνυμα που λαμβάνετε από εμάς! Αν θέλετε όμως μπορείτε να καλέσετε στο 1260 από καρτοκινητό WIND με χρέωση 0,24€/κλήση (συμπερ. ΦΠΑ) ή στο 1250 από καρτοκινητό ΜΟΜΑD με χρέωση 0,24€/κλήση (συμπερ. ΦΠΑ) ή στο 1222 από καρτοκινητό Q card με χρέωση 0,0044€/δευτ. (συμπερ. ΦΠΑ) και θα σας ενημερώσουμε για το σύνολο των πόντων σας μέχρι εκείνη την στιγμή.

18. Ποια λέξη μπορώ να στείλω και που για να μην λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα;

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε άλλα μηνύματα από εμάς μπορείτε να στείλετε δωρεάν ένα κενό μήνυμα στο 1270. Αν στείλετε τη λέξη STOP ή ΣΤΟΠ στο 54400 με χρέωση 0,99€/SMS με ΦΠΑ δεν θα λαμβάνετε πια καμία ενημέρωση σχετικά με το διαγωνισμό και κερδίζετε 20 συμμετοχές με την αγορά 1 wallpaper. Επιπλέον μπορείτε να καλείτε 24 ώρες το 24ωρο στο 1260 από καρτοκινητό WIND με χρέωση 0,24€/κλήση (συμπερ. ΦΠΑ) ή στο 1250 από καρτοκινητό ΜΟΜΑD με χρέωση 0,24€/κλήση (συμπερ. ΦΠΑ) ή στο 1222 από καρτοκινητό Q card με χρέωση 0,0044€/δευτ. (συμπερ. ΦΠΑ). Αν στη συνέχεια θέλετε να ξανασυμμετάσχετε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να στείλετε την απάντησή σας στην τελευταία ερώτηση που λάβατε χωρίς να χάσετε τους πόντους που συγκεντρώσατε μέχρι τη στιγμή που σταματήσατε τη λήψη ενημερωτικών μηνυμάτων με έναν από τους παραπάνω τρόπους!

19. Από που μπορώ να μάθω για τους νικητές του διαγωνισμού;

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους νικητές των δώρων από την ειδική ιστοσελίδα της WIND: http://summerwishes.wind.com.gr

20. Έλαβα ένα μήνυμα που με ενημερώνει για bonus, έκπληξη, κτλ με περισσότερους πόντους. Τι σημαίνει αυτό;

Τα μηνύματα αυτά σημαίνουν ότι εισέρχεστε σε μια φάση που κάθε σας απάντηση σας δίνει περισσότερους πόντους από τους κανονικούς! Κάθε φορά που θα λαμβάνετε ένα τέτοιο μήνυμα θα σας ενημερώνουμε για την διάρκεια και τους πόντους που θα μπορείτε να λάβετε.

21. Πόσους πόντους κερδίζω για κάθε απάντηση που δίνω;

Αν απαντήσετε σωστά μια απάντηση παίρνετε 20 πόντους που σημαίνει 20 φορές πιο κοντά στα δώρα του διαγωνισμού! Αν απαντήσετε λάθος παίρνετε 10 πόντους και αν δώσετε άκυρη απάντηση παίρνετε πάλι 10 πόντους. Σας επιβραβεύουμε για κάθε σας προσπάθεια! Υπάρχουν και στιγμές που μπορείτε να διεκδικήσετε και περισσότερους πόντους! Όσο περισσότερα μηνύματα στέλνετε τόσο μεγαλύτερες είναι και οι ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τις καλοκαιρινές σας ευχές διεκδικώντας τα δώρα του Διαγωνισμού!

22. Που μπορώ να μάθω για τους όρους του διαγωνισμού;

Οι όροι του διαγωνισμού βρίσκονται στην ειδική ιστοσελίδα της WIND: http://summerwishes.wind.com.gr

23. Υπάρχει όριο στα μηνύματα που μπορώ να στείλω;

Όχι! Όσο περισσότερα μηνύματα στέλνετε τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές σας να διεκδικήσετε κάποιο δώρο!

24. Αν απαντήσω λάθος σε ερωτήσεις, παίρνω πόντους;

Ναι! Σας ανταμείβουμε για κάθε σας προσπάθεια! Για κάθε λάθος απάντηση παίρνετε 10 πόντους.

25. Πότε μπορεί να χάσω τους πόντους μου?

Ποτέ! Δεν χάνετε τους πόντους σας!

© 2010 wind. All rights reserved.